Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Välkommen att kontakta oss!
0565 125 60

Kvalitet och miljö

Kvalitet

BRÅRUDS MEKANISKA har som mål att alltid uppfylla våra kunders behov och förväntningar på kvalitet. Kvalitet är ett av våra tyngsta kärnvärden. Vår verksamhet kännetecknas av precision och kvalitet genom hela arbetsprocessen, från beredning och tillverkning till packning och leverans.

Miljö

BRÅRUDS MEKANISKA har ett stort miljöengagemang. Genom ett aktivt miljöarbete vill vi bidra till ett långsiktigt och hållbart samhälle. Att uppfylla lagar och tillståndsvillkor inom miljö ser vi som ett absolut minimikrav; vårt mål är att minimera vår miljöpåverkan. Omsorg om miljön ska genomsyra allt i vår verksamhet och vi är övertygade om att det bidrar till långsiktig lönsamhet.

Arbetsmiljö

Vi ser våra medarbetare som en stor resurs och strävar därför efter att deras arbetssituation skall vara så bra som möjligt, samt att tillgodose deras önskningar om förbättringar.

Vårt mål är att uppfylla våra kunders alla behov och förväntningar på kvalitet. 

                  

Läs mer här

TJÄNSTER

Vårt sortiment
Utbildningar
Support

BRÅRUDS MEKANISKA AB

Smidesvägen 5, 686 33 Sunne
0565 125 60
anders@brarudsmek.se

© 2016 BRÅRUDS MEKANISKA AB. All Rights Reserved.