BRÅRUDS MEKANISKA AB - lång erfarenhet inom tillverkning och bearbetning av komponenter

Sedan starten 1985 har vi etablerat oss som en pålitlig leverantör för välrenommerade företag som Valmet, Outotec, Wenmec, GL&V, Uddeholm och TetraPak. Vi har en bred uppsättning av maskiner och utför allt från avancerade CNC-fräsningar till svarvning av olika storlekar och material. Vi kan även ombesörja svetsning och skärning med olika metoder, såsom MIG, TIG, el, gas, vattenskärning och laserskärning.
Vi värdesätter hög kvalitet i allt vi gör och strävar alltid efter att leverera produkter som möter våra kunders behov och förväntningar. Vi är stolta över vår kompetenta personal som har en djup kunskap och erfarenhet inom sina områden och som alltid strävar efter att ge den bästa servicen och supporten.

Vi tror på en öppen och tillitsfull relation med våra kunder och ser gärna att vi kan bidra till att lösa våra kunders utmaningar och behov. Genom att samarbeta med oss kan du vara säker på att du får tillgång till vår expertis och tekniska kompetens, och att du får produkter av hög kvalitet och precision.

Vi hoppas att du väljer att lita på oss som din leverantör och vi ser fram emot att hjälpa dig att nå dina mål. Tveka inte att höra av dig till oss om du har några frågor eller funderingar. Vi är alltid redo att hjälpa till och svara på dina frågor. Tack för att du valde att lära känna oss lite bättre. Vi ser fram emot att höra från dig!

Bråruds Mekaniska AB


​​​​​​​Smidesvägen 5
686 33 Sunne

+46 (0) 70 303 10 25
anders@brarudsmek.se

+46 (0) 70 576 13 64
jorgen@brarudsmek.se